U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rolling Racers 2020 zijn gestart!

Gepost 2019/12/17

Het is weer bijna kerst en voordat je het weet is het winter en wordt de midwintermarathon gelopen op 2 februari in 2020. Alle voorbereidingen voor de RollinRacers editie 2020 zijn weer in volle gang. 

De editie 2018 en 2019 is enorm goed ontvangen. Zowel de organisatie, het publiek, de sponsoren, de teams maar vooral de deelnemers in de rolstoelen waren super enthousiast. Ook in 2020 maken we er samen met de stichting Midwintermarathon weer een grandioos feest van.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het benaderen van bedrijven voor de sponsoring en voor het formeren van de teams. Daarnaast zijn we bezig om zes medemensen met een beperking te benaderen voor de race.

 

Op deze site wordt je net als in voorgaande jaren op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurt rondom de RollingRacers. In deze blog vind je alle nieuwtjes, maar ook de sponsoren en de teams zullen hier worden gepresenteerd.

 

Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met de organisatie via bijgaande link, maar kom vooral regelmatig kijken wat de site te bieden heeft.