U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

   

Wij dragen dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen te bieden voor een efficiënter zorgproces. Daarnaast behoren ook service & support, consultancy & projecten en implementatie & integratie van cloud-oplossingen tot onze dienstverlening. Hiermee verbinden wij zorgdiensten op alle niveaus. En faciliteren we een veilige en efficiënte uitwisseling van zorggegevens. Zodat zorgverleners optimaal kunnen sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Een belangrijk onderdeel van PinkRoccade is de business unit Hosting Services. Binnen deze unit worden applicaties van klanten van PinkRoccade gehost en ICT omgevingen van zusjes uit de TSS holding waar PinkRoccade deel van uitmaakt.

Hosting Services heeft inmiddels een langdurige relatie met stichting 's-Heerenloo opgebouwd. Zonder 's-Heerenloo was de organisatie van de Rolling Racers niet mogelijk geweest.

Hosting services is er dan ook trots op bij te kunnen dragen aan de organisatie van dit evenement en sponsort een rolstoel en levert een team atleten om een verstandelijk gehandicapte van 's-Heerenloo een onvergetelijke dag te bieden.